KALINA industries s.r.o.

História našej rodinnej firmy siaha až do roku 1990, kedy v Zlíne začal podnikať Jan Kalina. Dnes v jeho diele pokračujú dcéra s manželom a vnukom. Vďaka týmto skúsenostiam, tradícii a zodpovednému prístupu dodávame výrobky zákazníkom do rôznych kútov Európskej únie. Neustále sledujeme aktuálne trendy a pre výrobu našich produktov používame najmodernejšie technológie. Ako vystavovatelia sa dlhodobo zúčastňujeme odborových veľtrhov, napr. v Brne, ve Stuttgarte a v Essene. 

RoDina Řezníčkova

1990

Jan Kalina (1939-2018) začal podnikať v obore automobilových tesnení a kovotlačiarenstva. Rodinná firma čoskoro vtiahla aj zaťa Jaroslava Řezníčka. 

Prvé výrobné priestory boli v garáži a sklepe rodinného domu v Zlíne-Prštnom. 

1993

Sťahujeme sa do novo postaveného sídla v Prštnom. Vo firme od roku 1999 zavádzame systém riadenia kvality podľa normy ISO 9001. V tomto roku vznikla i pobočka v Tábore pre zastúpenie firmy v Čechách. Jej aktívne pôsobenie vedie v roku 2005 k výstavbe nového predajného skladu. 

2008

Firme nepostačujú výrobné priestory. Situáciu riešime výstavbou výrobnej haly v priemyslovej zóne Zlín-Příluky. Podnikanie fyzickej osoby "Jan Kalina - výroba těsnění" sa transformuje na "KALINA industries s.r.o.". 

2016

Výrobné možnosti lisovne výrazne posilnil nový lis Bruderer 80t. Expresnú výrobu urýchlil i nový laser značky Trumpf.

Ďalší rast firmy je umožnený stavbou haly pre lisovňu a sklad materiálu. 

Zakladáme si na

Rýchlosti

Široký sortiment vstupných materiálov priamo na sklade a najmodernejšie výrobné technológie umožňujú vybavenie objednávky i na počkanie. 

Kvalite

Kvalitné materiály, optimálne technológie a riadenie kvality výrobného procesu podľa ISO 9001 zaručujú kvalitnú výrobu. 

Cene

Vďaka bohatým skúsenostiam a najmodernejšiemu vybaveniu je možné navrhnúť optimálny spôsob výroby s ohľadom na konečnú cenu a výrobné náklady.

Spoľahlivosti

Takmer 30 rokov existencie firmy a veľa dlhodobých zákazníkov potvrdzujú solídnosť služieb i výrobkov. 

Ak máte
čokoľvek na
ozvite sa nám